Binnenreclame

Voorpagina > Binnenreclame

Voor bedrijf en particulier zijn er voor binnen tal van mogelijkheden om de ruimte een bepaalde uitstraling te geven [esthetisch aspect] of herkenbaar te maken [uit praktisch oogpunt].

De ruimte kan verfraaid worden door bijvoorbeeld een wand te voorzien van een mooie print. Of laat een mooie tekst in gevelletters of belettering op de muur zetten. Met een fotoprint op canvas doek kan je ook heel wat moois bereiken! Of creëer privacy met etched glass folie en voorkom inkijk. Met een deurmat voorzien van logo trek je ook de aandacht. Laat je balie plakken in de huisstijlkleur of transformeer een ander meubelstuk: die saaie archiefkast of “gewone” bureaus worden met een “stukje” folie binnen mum van tijd een opvallende eyecatcher! Practische binnenreclame kan bestaan uit deurbordjes of teksten, informatie op posters, roll up banners of in kliklijsten.

Verder zijn er nog tal van andere mogelijkheden op het gebied van binnenreclame, zoals bijvoorbeeld een spandoek in frame, een pop up wandje of balie. Laat je inspireren en bekijk de voorbeelden!

Bekijk ook eens foto’s van projecten binnen onze andere specialiteiten: Voertuigreclame, Buitenreclame, Decorsigns & Graphics, Car Wrap & Full Wrap, Binnenreclame, Van alles en nog wat.

In het album Specials tref je een selectie aan van bijzondere objecten en/of grootse projecten welke wij hebben verzorgd. Tot slot vind je het laatste nieuws in het album "Waar zijn we nú mee bezig?". In deze map plaatsen wij foto’s en filmpjes van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of welke net zijn afgerond. Zeer actueel dus!

Of like ons op Facebook en blijf op die manier op de hoogte van wat wij doen.