LAATSTE NIEUWS…

24 november 2015, door Yvette

LAATSTE NIEUWS…

Het leek destijds zo’n goed idee: een item “laatste nieuws”… Maar in de praktijk blijkt het toch heel lastig om tijd vrij te maken om “even” wat te schrijven en een fotootje toe te voegen!

Wil je toch weten wat we de laatste tijd hebben gedaan? Kijk dan op https://www.facebook.com/MySignreclame 

Actueler dan dat wordt het niet!

 

En wat hebben we deze afgelopen week gedaan??

Een gave piano-wrap; van zwart glans naar Sahara Sand Mat Metallic! De trailers en bussen van Stagebrothers van het nieuwe logo voorzien! Belettering aangebracht in winkelcentrum de Heigalerij! Een logo ontworpen voor de BrouwerIJ in Amsterdam! Parkeerborden, magneetplaten en een reclamebord gemaakt! Een canvasdoek van een prachtige afbeelding voorzien! En daarnaast zijn we al heel druk met de voorbereidingen voor de liveshows van The Voice en de oud en nieuwspecial van Ik hou van Holland…

En last but not least: de website bijgewerkt! Ook dat werd tijd, we hebben het afgelopen jaar weer zoveel mooie klussen mogen doen: dat mag niet ontbreken op de website! Check bijvoorbeeld de gouden Dafjes in de map “specials” en/of “Car Wrap & Full Wrap” http://my-sign.nl/specials/ Bekijk ook de video op https://www.youtube.com/watch?v=3nQ9frp_lUc Dat wil je niet missen!