Car Wrap & Full Wrap

Voorpagina > Car Wrap & Full Wrap

Wil je eens compleet wat anders, dan is een car wrap misschien wel wat voor jou! Wrappen is “het nieuwe spuiten”! Snel een héél andere look, “color change” en je originele lak blijft ook nog eens geconserveerd! Na een aantal jaar lijmvrij te verwijderen voor als je weer wat anders wilt, of als de auto ingeruild moet worden.

Je kan ook kiezen om onderdelen van de auto van een wrap te voorzien: denk aan spiegelkappen, bumpers of alleen het dak. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

En wij wrappen niet alleen auto’s, maar bijvoorbeeld ook boten, keukens of muziekinstrumenten! Complete caravans en gevels zijn ons ook niet vreemd! Bijna elk object kan gewrapt worden, met keuze uit tientallen kleuren, in mat of glans. Of ga voor extra mooi en kies bijvoorbeeld carbon of brushed steel!

Voor een advies op maat, kom gerust langs en wij adviseren je over de mogelijkheden.

Bekijk ook eens foto’s van projecten binnen onze andere specialiteiten: Voertuigreclame, Buitenreclame, Decorsigns & Graphics, Car Wrap & Full Wrap, Binnenreclame, Van alles en nog wat.

In het album Specials tref je een selectie aan van bijzondere objecten en/of grootse projecten welke wij hebben verzorgd. Tot slot vind je het laatste nieuws in het album "Waar zijn we nú mee bezig?". In deze map plaatsen wij foto’s en filmpjes van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of welke net zijn afgerond. Zeer actueel dus!

Of like ons op Facebook en blijf op die manier op de hoogte van wat wij doen.