Decorsigns & Graphics

Voorpagina > Decorsigns & Graphics

MySign zit in het pand van Stagebrothers, decor- stand- en interieurbouw. Dat is niet zomaar! De televisie decors die door Stagebrothers worden gemaakt, voorzien wij weer van de benodigde graphics. Wij zijn dan ook vaak in de studio aan het werk: voor het aanbrengen van floorgraphics op de studiovloer [bijvoorbeeld logo’s van het tv programma] maar ook voor het inpakken [plakken] van wanden, prakken en podia of zelfs de hele buitengevel voorzien van gevelreclame! Ook de decoratie van de props, wrappen van desks en het maken van naambordjes maken is een bezigheid welke in deze categorie thuis hoort.

Ook bij evenementen worden we regelmatig ingezet en we doen veel voor beurzen, verzorgen de aankleding van een stand en maken sjablonen om logo’s op winkelinrichting, zoals tafels, te sjabloneren!

Neem een kijkje achter de schermen en blader door dit album!

Bekijk ook eens foto’s van projecten binnen onze andere specialiteiten: Voertuigreclame, Buitenreclame, Decorsigns & Graphics, Car Wrap & Full Wrap, Binnenreclame, Van alles en nog wat.

In het album Specials tref je een selectie aan van bijzondere objecten en/of grootse projecten welke wij hebben verzorgd. Tot slot vind je het laatste nieuws in het album "Waar zijn we nú mee bezig?". In deze map plaatsen wij foto’s en filmpjes van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of welke net zijn afgerond. Zeer actueel dus!

Of like ons op Facebook en blijf op die manier op de hoogte van wat wij doen.