Specials

Voorpagina > Specials

In dit album kom je projecten van ons tegen waar wij extra trots op zijn! Omdat er een extra uitdaging in zit, of omdat het een heel bijzonder object is. Een enorme flightsimulator deels wrappen en van belettering voorzien bijvoorbeeld, of een piano wrappen met hoogglans goud polyester folie… En een rondvaartboot wrappen blijft ook altijd een uitdaging, of een Airstream caravan… De window covering van het gebouw van Philips waar zij haar nieuwe logo wereldwijd met livestreams presenteerde was ook een groots project! Op het hoofdgebouw in Amsterdam werden met behulp van de glazenwasser-installatie de 9de t/m de 13e etage volledig dichtgeplakt vanwege de projectie die daarop getoond zou worden. Dit vond allemaal plaats in november…de meest instabiele maand qua weer en wind. Spannend was het, maar het levert mooie plaatjes op. En die vind je in dit album…de moeite van het bekijken waard!

Bekijk ook eens foto’s van projecten binnen onze andere specialiteiten: Voertuigreclame, Buitenreclame, Decorsigns & Graphics, Car Wrap & Full Wrap, Binnenreclame, Van alles en nog wat.

In het album Specials tref je een selectie aan van bijzondere objecten en/of grootse projecten welke wij hebben verzorgd. Tot slot vind je het laatste nieuws in het album "Waar zijn we nú mee bezig?". In deze map plaatsen wij foto’s en filmpjes van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of welke net zijn afgerond. Zeer actueel dus!

Of like ons op Facebook en blijf op die manier op de hoogte van wat wij doen.