Van alles en nog wat

Voorpagina > Van alles en nog wat

Stickers…gesneden of geprint, voor binnen of buiten, groot of klein, permanent of semi-permanent hechtend, monomeer, polymeer, gegoten… Zo veel soorten!

In alle maten en kleuren en voor elke toepassing en ondergrond is een geschikte folie! Wij houden rekening met de toepassing van de sticker en met de duur die het mee dient te gaan. Voor kortstondige evenementen hoef je geen permanent hechtend materiaal te gebruiken, maar bij voertuigreclame of gevelreclame is dat een heel ander verhaal.

Wij produceren in eigen beheer gesneden teksten, logo’s, full color prints, sjablonen, etiketten en stickersets. Een greep uit de soorten folie: glans, mat, transparante kleuren, lichtbakkenfolie [translucent], fluoriscerend, metallic, reflecterend, retro reflecterend, etched glass, blindeerfolie, te veel om op te noemen.

Naast stickers doen wij nog veel meer. Bedrukken van bedrijfskleding of caps, visitekaartjes, magneetplaten, badges of bierviltjes met eigen logo zijn maar enkele voorbeelden. Eigenlijk geldt: als jij het kan bedenken, dan maken wij het in orde! Van ontwerp, tot productie, tot montage.

Bekijk ons portfolio!

Bekijk ook eens foto’s van projecten binnen onze andere specialiteiten: Voertuigreclame, Buitenreclame, Decorsigns & Graphics, Car Wrap & Full Wrap, Binnenreclame, Van alles en nog wat.

In het album Specials tref je een selectie aan van bijzondere objecten en/of grootse projecten welke wij hebben verzorgd. Tot slot vind je het laatste nieuws in het album "Waar zijn we nú mee bezig?". In deze map plaatsen wij foto’s en filmpjes van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of welke net zijn afgerond. Zeer actueel dus!

Of like ons op Facebook en blijf op die manier op de hoogte van wat wij doen.