Voertuigreclame

Voorpagina > Voertuigreclame

Reclame aanbrengen op een voertuig is de gemakkelijkste manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Het wordt niet voor niets het “rijdende visitekaartje” genoemd! En…alle soorten voertuigen zijn geschikt! Niet alleen auto’s of bedrijfsbussen, maar denk ook eens aan een [bak]fiets, motor, scooter, aanhangwagen, trailer of boot. En heb je een compleet wagenpark? Ook geen probleem!

Ook bedrijfsvoertuigen, zoals graafmachines of hoogwerkers vallen onder deze categorie! Bekijk de mogelijkheden en kies uit pre spaced teksten, plotlogo’s en/of full color prints! 

Bij bedrijfsbussen zijn vaak geblindeerde achterruiten gewenst: Ook daarvoor bent u bij MySign op het juiste adres.

En ook voor contourmarkering [verplicht op achterzijde opleggers!] moet je gewoon bij…MySign!

Bekijk ook eens foto’s van projecten binnen onze andere specialiteiten: Voertuigreclame, Buitenreclame, Decorsigns & Graphics, Car Wrap & Full Wrap, Binnenreclame, Van alles en nog wat.

In het album Specials tref je een selectie aan van bijzondere objecten en/of grootse projecten welke wij hebben verzorgd. Tot slot vind je het laatste nieuws in het album "Waar zijn we nú mee bezig?". In deze map plaatsen wij foto’s en filmpjes van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of welke net zijn afgerond. Zeer actueel dus!

Of like ons op Facebook en blijf op die manier op de hoogte van wat wij doen.